Pàgines

dilluns, 5 de setembre del 2011

Life Unexpected

Aquest estiu ha tocat fer un nonstop de  Life Unexpected o Una vida inesperada, com en diuen aqui.


Bé, de fet no ha sigut un nonstop de l'estiu sino només d'una setmana. La sèrie consta de dues temporades de 13 capítols de 50 minuts cada una, i passen volant, tant, que sense ser-ne massa conscient t'ha passat la tarda mirant 5 capítols seguits.

La Lux és una noia que va ser donada en adopció (sense massa sort) quan va néixer i que als 16 anys es vol emancipar i necessita la firma dels seus progenitors perquè el jutge l'accepti. Això fa que trobi al Baze i la Cate.
El Baze (o Nate) és un inmadur de trenta anys que viu amb dos companys de pis en un loft que té sobre el seu bar. No ha fet res de bo a la vida i només es dedica a beure, jugar al bitllar amb els companys de pis, lligar i poca cosa més. 
La Cate és una locutora de radio d'èxit que quan era una empollona nena de 16 anys es va quedar embarassada del noi més famós de l'institut fruit d'una nit de borratxera. El seu gran secret per tothom és que va decidir tenir la filla i donar-la en adopció.
A aquest cóctel de personatges se li afegeix la millor amiga de la Lux que ha viscut una vida molt semblant a la seva i lluita per adaptar-se; la parella de la Cate que és l'antítesi del Baze, i les families de tots plegats.
La sèrie està plena de moments tendres, tristos, dolços, divertits... Al llarg de les dues temporades veiem l'evolució dels pares que maduraran i apendran a ser més responsables i de la filla que apendrà a ser cuidada i superarà els seus dimonis.


Per desgràcia últimament tot es basa en guanys i beneficis i bones sèries han de veure com les cancel·len injustament per no assolir el share demanat. És el cas de Life Unexpected, que la van cancel·lar l'any passat després de la seva segona temporada. Podem agraïr però que els devien avisar amb temps i per tant la sèrie té un final digne.

Sèrie recomanada que deixa amb un dolç gust de boca. Per si interessa a algú actualment la Fox emet la primera temporada els diumenges a la nit (dos episodis)

2 comentaris:

  1. Ehem... jo venia a comentar sobre un restaurant molt interessant a Sant Pol... sobre aquesta sèrie... ni idea!

    ResponElimina
  2. Jajaja, és que m'he equivocat a l'hora de publicar el post. El restaurant de Sant Pol el publicaré en breu...

    ResponElimina