Pàgines

diumenge, 7 d’agost del 2011

Malson


Fa quatre dies vaig tenir un malson que quan em vaig despertar es va convertir en un somni revelador. O potser va ser un somni revelador convertit en malson al despertar-me. 

Tan si va ser una cosa com un altre jo fa quatre dies que no m'ho puc treure del cap. La part de malson em provoca malestar i la part de somni revelador em provoca melangia.

A vegades les coses anirien millor si no recordéssim els somnis.

3 comentaris:

  1. ai nena, quin mal rollet no?

    ResponElimina
  2. No sé què dir-te, generalment jo no els recordo mai, i tampoc no em va millor. De vegades les revelacions venen somniant despert, o senzillament donant voltes a les coses. Però has de pensar que els somnis són interpretacions, integració de les preocupacions que tenim o de coses que hem passat. No sempre se'ls ha de fer cas, i no sempre volen dir el que creiem que volen dir. De vegades ens sembla que ens parlen d'alguna cosa, però compte a fer-los cas i prendre decisions basades en això.

    ResponElimina
  3. Si si, força mal rotllet...

    XeXu, suposo que el problema el tinc en que independentment de que cregui que vol dir el que realment vol dir m'ha deixat una mala sensació al cos, un sentiment de ridícul que no m'acabo de treure de sobre. Espero que amb els dies es vagi perdent.

    ResponElimina