Pàgines

dijous, 8 de setembre del 2011

La casa

Tot i que quan unim Sant Pol  amb restaurant sempre ens ve el Sant Pau al cap, Sant Pol té vida més enllà de la Ruscalleda (tot i que incomparable en preu i en qualitat).
Si algun dia estem per aquest poble i no sabem a on sopar, no tenim ni reserva, ni pressupost ni gana suficient per fer un menú degustació al Sant Pau, si continuem al mateix carrer un parell de minuts més ens trobarem amb el restaurant La Casa.




La casa és un restaurant amb una decoració força espectacular que va al límit de l'extravagancia sense arribar-hi (exceptuant els lavabos, que hi arriba de llarg). Està especialitzada en coques, molt bones i de tot tipus (recomano la de bacó i formatge brie), tot i que també té amanides de contrastos molt originals, taules d'ibèrics i foies.
El servei és molt amable, les quantitats suficients, i amb agradable música de fons. El preu potser s'escapa una mica pels productes que es consumeixen.
El restaurant té dues plantes i terrassa, tot i que sempre he vist una de les plantes tancada. A l'estiu és interessant reservar taula, sobretot en cap de setmana.
No puc parlar de les postres perquè, tot i que sembla impossible tenint en compte la passió que els hi tinc, mai n'he demanat. Sempre acabo menjant un gelat de bombó del Dino que hi ha a prop de l'estació.





Per si voleu fer el xafarder aquí us deixo la seva pàgina web http://www.restaurantlacasa.com/

2 comentaris:

  1. Jo tb hi he estat i us el recomano com diu la Nona, val la pena anar-hi a sopar a l'estiu.

    Un apunt: el Sant Pol de la Ruscalleda un 10, però el Moments del seu fill a l'Hotel Mandarín del Passeig de Gràcia, no val res, per mi un 3 o 4. Massa car pel menjar i el tipus de cuïna.

    ResponElimina
  2. totalment encertada l'elecció del dino bombon

    ResponElimina