Pàgines

dimecres, 12 de maig del 2010

Quant val el temps?


Quant val el temps ?  

Sempre he tingut la sensació que el temps és molt important. Per tot arreu se'ns diu que el temps és or, que l'hem de saber aprofitar. Perdre temps està mal vist. No malgastis el temps, ens diuen a vegades...
Fins i tot ahir em va venir a la memòria MOMO, de Michael Ende. En aquella història hi havia els Homes de gris que feien estalviar el temps a les persones perquè deien que després els hi tornarien amb interessos... i el temps de les altres persones, se'l fumaven!!!!

Doncs el govern xinès m'ha respost el dubte. Segons "ell" l'hora val 0,40 euros!!. Resulta que fa deu anys van condemnar a un home per homicidi (o assassinat, ara no ho recordo) i fa poquet ha aparegut la seva víctima tan panxa (que vés a saber a on s'havia ficat tot aquest temps...). Es veu que el condemnat va confessar sota tortures. Per fer més dramàtica la història la seva dona s'ha tornat a casar amb un altre home qui, arrissem el rínxol, ha adoptat els seus tres fills (que tenir tres fills a la Xina ja és per flipar en colorins). 
Degut a que aquest sant baró ha estat privat de llibertat durant 10 anys, que ja es diuen ràpid, el Govern xinès he decidit indemnitzar-lo amb 34.700 euros.


No ho acabo de veure clar...



Font: La Vanguardia, dimarts 11 de maig del 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada