Pàgines

dilluns, 6 de setembre del 2010

El poder de la publicitat


Tota la vida m'ha apassionat la publicitat. Em trec el barret amb els anuncis ben fets; els divertits, els que m'emocionen, els que fan pensar, els que no pesques fins al segon o tercer cop que els veus... Hi ha publicitat que mou muntanyes i que se't fica a dins. N'hi ha d'altre que és típica  de cada any i l'esperes encuriosit. A l'hivern ens passa amb Freixenet i, al ritme que va, a l'estiu ens passarà amb Estrella Damm. Però la Damm no només ens porta el Freixenet del Nadal sinó que se li suma l'antigua cançó de l'estiu de TV3, és un dos per un!

La Damm no només fa publicitat de l'estrella. També ho fa de la música i de la localitat. L'any passat Formentera va tenir overbooking tot l'estiu gràcies al seu anunci. I aquest any Menorca ha estat igual. (Segons m'ha comentat un fanàtic de l'Estrella, Formentera s'ha molestat i aquest any només servien Heinekens).

I tant poderosa és la publicitat de l'Estrella Damm que aquest any a Menorca fins hi tot hi ha anat l'angel Cupido!!!

Si senyors, jo que mai he sentit la punxada de la seva fletxa ni tampoc mai he conegut a ningú que em pogués explicar la sensació (jo sóc més aviat de i perquè no, va... ho podria intentar...) pensava que era bastant una presa de pèl.
Però es veu que no, que és real. I gràcies al poder de la publicitat aquest estiu ha anat fins a Menorca i s'ha manifestat. I així ho certifica el Xavi, que va patir la seva punxada tan  profundament que va moure cel i terra (bé, deixem-ho en que va escriure una carta a La Vanguardia) per trobar a l'Olívia. I vès per on, un amic de l'Olívia va comprar La Vanguardia el dia que tocava i va llegir la carta del Xavi veient-hi descrita l'Olívia, qui, en assaventar-se de tot plegat, va dirigir-se a La Vanguardia per contestar la carta del Xavi, que, tot i tenir poques possibilitats, finalment va ser publicada.

De tot això, i escandalitzant una mica a la Rose (que és qui m'ha informat per fer un post d'aquesta història), La Vanguardia n'ha fet portada! I no de mitjans d'Agost, no... ja de ben entrat el setembre!! Com si no passessin coses en el món com per posar una notícia de tendències ocupant mitja portada!!

Hi ha gent que creurà en el Cupido, d'altres en el Destí... i jo crec en el poder de la Publicitat. Perquè quina millor publicitat es pot fer un diari a ell mateix que, dins el món d'internet i les xarxes socials, dues persones encupitades es busquin i s'acabin trobant mitjançant un diari de fulls grisosos?
Per descomptat que és notícia de portada!!!

Aquí us deixo el link per qui vulgui aprofundir més en la història d'amor del Xavi i l'Olivia.

http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20100904/53995514264/dos-cartas-publicadas-en-la-vanguardia-permiten-reencontrarse-a-dos-jovenes-que-se-conocieron-en-men.html

1 comentari:

  1. totalment d'acord! ara bé, que tu t'has empapat de les pelis dels 90, que se n'ha fet del romanticisme? oi tant que existeix cupido..i no només això sino que et guarda una fletxa per una ocasió que s'ho mereixi.

    ResponElimina