Pàgines

diumenge, 1 de gener del 2012

Els dijous s'allarguen

Fa aproximadament un mes us vaig comentar que els meus dijous canviaven de ser el dia de més feina de la setmana i menys temps per mi a ser el dia de la copeta de vi + sopar + converses amb la Martika. 

Fins ara ja hem fet copetes al Taverna Raiz quan podem aconseguir taula (cosa difícil per horari i dimensions del local), al Musical (amb carta de vins pobre i poca gràcia de la cambrera) i al Cafè del passeig (des de que han canviat de propietaris pinta força bé i la carta de vins no està del tot malament). 

Blue Nun al Taverna Raiz

I per sopar hem passat pel Tic tac toe (baix en qualitat-preu però val la pena pels monòlegs), pel Fuuud ( de moment només n'hem tastat les tapes i repetirem segur), la pizzeria Viena (un clàssic) i el Kimbo (mai dic que no a fer un Kimbo).

Plats que segur que demano sempre que vaig al Kimbo


Però per diverses circumstàncies i coincidències els nostres sopars de dos precedeixen les gintònics sessions de tres. I és que al ritual dels dijous se'ns hi ha sumat el Marc, que com que sopa tard i viu al centre ja espera rebre la nostra localització per whatsapp per venir a fer la sobretaula. Això és el que té de bo de viure en una ciutat petita, que tot està a un cop de pedra.

Gintònics al Fuuud
I és veritat que els dijous estem esgotats i a partir de la una no parem de badallar, i també és cert que els divendres al matí el Marc i jo comencem el dia a mig gas i a vegades necessitem ibuprofeno intravenós (la Martika no ho sé perquè no la veig, però suposo que també). Però els nostres dijous s'ho valen, i les conveses també. És curiós i interessant tenir una visió masculina de segons quins temes perquè ens fa adonar que tot i que sabem que homes i dones som diferents ens uneixen més coses de les que ens pensem.

Normalment no prenem consciència de que el temps passa i com que sé que aquestes gintònics sessions tenen data de caducitat penso gaudir-ne de cada una.

2 comentaris:

  1. Una altra cosa no podran dir de tu, però que et cuides com la que més, això sí! Que bé que pinten els teus dijous. Diuen els diaris que hi ha una cosa que es diu crisi, però és evident que tot això no és més que un invent. Bon 2012 Nona!

    ResponElimina
  2. Crisi? Alguna cosa n'he sentit dir, però em faig la dissimulada perquè no se m'encomani :)
    Crec que a la vida moltes coses són qüestió d'actituds i sóc bastant d"al mal temps bona cara".
    Tens raó, els meus dijous pinten de conya, i si s'ha estat malament, quan s'està bé s'hi està el doble!
    Ja t'ho he dit al teu blog però igualment, bon any per tu també XeXu!

    ResponElimina