Sóc una amant incondicional de les hamburgueses, i si van acompanyades de pa i de mil històries més encara millor. Però hamburgueses de les bones eh, a mi no m'hi trobareu pas en un Mc donalds o un Burguer king. Bé, si m'hi trobeu serà menjant una mc pollo i poca cosa més, que jo això de menjar hamburgueses a un euro encara no ho acabo de veure clar.
Fa uns quants dissabtes vaig tenir una petita/mitjana crisis d'autoestima que em va deixar força xof. Sort que aquell dia havia quedat amb l'E i això sempre és garantia d'una vetllada divertida. Li vaig comentar que necessitava un sopar que em pugés la moral i em va portar al carrer Enric Granados, 95.
El Filete Ruso està especialitzat en hamburgueses seguint la teoria slow food. No reserven si no ets un mínim de sis persones i és millor anar-hi aviat si no et vols haver d'esperar, tot i que el temps d'espera no acostuma a ser massa i sempre es fa més amè amb conversa i una copa a la barra.
La carta és curta, algun parell o tres d'entrants (diferents tipus de patates i amanides) i unes 10-12 hamburgueses (quasi totes amb pa) que et faran tasca difícil escollir el plat.
L'E ho tenia clar, va agafar una hamburguesa sense pa amb reducció de Pedro Ximenez. Jo vaig dubtar fins l'últim moment i em vaig decantar per l'hamburguesa amb pernil ibèric, rúcula, parmesà i oli de trufa negra.
De postres poca cosa, brownie, pastís de formatge, tarta tatín i la meva elecció, mousse de xocolata amb crocant.
El restaurant és petit i acollidor, i el servei força amable. El preu és elevat, 10-12 euros per hamburguesa, però s'ho valen.
Us adjunto la pàgina web per si voleu fer el xafarder http://www.elfileteruso.com/
Sembla un bon lloc per fer un soparet curiós. Com que m'agrada força la carn, aquest sí que me l'apunto! Ja ho proposaré als meus amics golafres.
ResponElimina