Pàgines

diumenge, 4 de desembre del 2011

Ladies day


Després d'alguns dies d'espera i moltes ganes acumulades ahir va arribar el gran dia de fer servir el meu val per una visita a Aire de Barcelona i una cupcake,  o el que vindria a ser el mateix, tot el dia per fer i desfer amb la Laia i la Nunu. Un regal molt encertat, com no podia ser d'altre manera si me'l feien elles, que em coneixen des de que teníem tres anys.

Vam començar el dia amb la puntualitat britànica que ens caracteritza a les tres i vam tenir temps d'esmorzar amb calma i fer alguna confidència. I ja vam fer bé perquè a dins del recinte s'ha de guardar silenci, cosa força difícil quan ens ajuntem les tres.


L'spa té un circuit de contrastos amb piscines de 37º, 18º, 40º i 16º (impossible estar en silenci des del moment que poses el primer peu a l'última); una piscina de sal, una altra d'aigua a pressió i una sauna. 
Vam estar en remull fins que se'ns van quedar els palmells de la mà ben arrugats. Tot i que si ho prefereixes tens l'opció de tumbar-te sobre un banc de pedra calenta i prendre un te.

Com que a la Laia l'aigua li fa venir gana (encara que no nedi) vam anar a dinar pel Born un entrepà que ens va costar Déu i ajuda acabar. 


Però no va ser problema per guardar un raconet per posar-hi aquesta delícia:


La cupcake és de la botiga que Lolita's bakery té al Born. Per mi no es pot comparar ni la botiga per disseny ni la cupcake per gust al Cupandcake del carrer Enric Granados, però pel que buscavem ja va fer el fet. Ens va donar l'excusa per fer el xafarder per les botiguetes que ens vam anar trobant pel camí i vam tenir l'oportunitat de veure un curiós pessebre (el primer que he vist aquest any): 


Un conjunt de petits plaers que em van donar un dia rodó, un regal perfecte amb una companyia inmillorable.

2 comentaris:

  1. Dóna gust llegir-te tan contenta i amb les piles carregades després de la sessió d'amigues. Això dels banys àrabs sembla que em persegueixi, és una d'aquelles coses que algú del despatx descobreix, ho explica, i van caient tots un darrere l'altre. I jo encara no hi he caigut, però si en parleu tan bé fins i tot per aquí, potser hauré de fer un pensament!

    ResponElimina
  2. Doncs comença a fer el pensament perquè val molt la pena. Ara, si pots anar-hi entre setmana millor que així t'evites gentades (tot i que com que has de demanar hora ho intenten controlar).

    ResponElimina