Pàgines

dissabte, 12 de febrer del 2011

My blueberry nights


El pastís de nabius del bar del Jeremy és bo però al final del dia l'ha de llançar sencer. Al pastís no li passa res,  però per bo que sigui la gent no el demana. Passa desaparcebut entre la mousse de xocolata i el pastís de préssec. Però igualment ell el fa cada dia perquè sap, que potser algun dia, algú se'n menjarà.

My Blueberry nights és una dolça història de desamors dirigida per Wong Kar-Wai i protagonitzada pel Jude Law, la Rachel Weisz, la Natalie Portman, el David Strathairn i la Norah Jones. És el viatge de l'Elisabeth per la ruta 66, per retrobar-se a ella mateixa després d'una ruptura sentimental i acceptar-se tal com és. I són les tristes històries de les persones que s'anirà trobant pel cami fins que torni a les seves nits de nabius.

És una curiosa pel·lícula amb una fotografia excel·lent i una banda sonora impressionant (que estic escoltant mentre escric això).

2 comentaris:

  1. Sé que ets una gran cinèfila, millor dit, sempre ho has estat (mai vaig arribar a entendre lo interessant que pot ser un diumenge a la tarda als cines Verdi veient alguna película amb més missatge que el d'unes crispetes greixosses fent sorroll al ser mastegades per un servidor). Però, tot i així, em dono la llibertat de recomenar-te una película que he anat a veure aquest cap de setmana, Cisne Negro, brillant film i nogensmenys brillant el paper de la Natalie Portman. Realment vaig sortir molt entusiasmat.

    ResponElimina
  2. Prenc nota! La propera de la llista serà Cisne Negro

    ResponElimina