Pàgines

dimecres, 2 de gener del 2013

Sempre amb el got ple


 Últimament estan molt de moda les frases i els dibuixos motivacionals. Jo no les criticaré perquè en sóc força fan, però crec que a vegades les apliquem als temes que ens interessen sense ser les més adequades i acaben generant un efecte erroni.
Per exemple, aquesta foto et diu que no et rendeixis per aconseguir el que vols perquè no saps mai quan et falta per aconseguir-ho. Jo fa més d'un parell de mesos que la segueixo, inclús tinc una cançó motivacional i tot (I won't give up del Jason Mraz). No enganyaré a ningú si dic que moltes vegades he estat a punt de donar-me per vençuda i donar la volta, però sempre ha passat alguna cosa, o he rebut alguna senyal o simplement se'm trencava el cor al girar-me i he decidit continuar. Les vegades que em volia donar la volta acabava pensant... no espera, aguanta una mica més perquè potser al final ho aconsegueixes. 

Però el problema ve quan la voluntat d'una altra persona també hi ha d'intervenir. Bé, de fet no, de fet el problema ve quan saps que si et dones la volta i abandones, la voluntat de l'altre persona no canviarà i per tant penses que encara has d'aguantar més. I el problema radica en que estàs vivint un engany perquè si després de tant picar la paret tens la plena seguretat de que si et dones la volta no passarà res el que toca és assumir que t'has de donar la volta. Perquè quan acabaràs de picar la paret no hi haurà res, o que el que hi haurà no durà el teu nom.

Diuen que l'esperança és l'últim que es perd, però tard o d'hora s'acaba perdent i llavors ve quan, per dur que sigui donar la volta, t'has de girar, perquè a darrera la paret tu hi esperes un rojo pasión i hi ha un fantàstic groc ben llampant, que és perfecte i també va bé, però el rojo pasión està en una altra banda. I aprens que no passa res per donar-te la volta perquè has disfrutat del camí, hi ha hagut algunes pedres però ha estat molt agradable i te'n vas amb un bon record i amb coses apreses. Sempre és bonic estimar i donar encara que el que es rebi no sigui de la mateixa manera.

I per seguir amb la tònica dels últims posts avui toca un altre propòsit. El 2013 serà any de tancar portes per obrir-ne d'altres. Amb tants propòsits algun el compliré segur!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada